Penerbit Muzik Steve Albini Menang Gelang WSOP Kedua
togel

Penerbit Muzik Steve Albini Menang Gelang WSOP Kedua

Steve Albini bukan sahaja membuat hits dalam dunia muzik; dia juga memukulnya dengan hebat apabila menjaringkan kemenangan poker. Pengeluar muzik lagenda itu baru sahaja memenangi gelang Poker Siri Dunia keduanya yang mendapat hadiah menarik bernilai $196,089.

Kandungan [ tunjukkan ]

Kemenangan WSOP 2022 Albini
Steve Albini mengambil bahagian dalam acara HORSE bernilai $1,500, bersama hampir 800 pemain lain. Semasa dia berjaya ke meja akhir, dia mempunyai timbunan bersaiz sederhana. Apabila David Williams tewas di tempat kesembilan, Albini mendahului cip dengan 5.3 juta cip dan Jason Daly di belakangnya dengan 3.9 juta cip.

Tamon Nakamura tumpas di tempat kelapan, diikuti oleh Eddy Vataru dan Peter Brownstein. Ketika kebanyakan pemain di meja akhir telah disingkirkan oleh Richard Bai, Albini berjaya mengekalkan kepalanya di atas air dengan kerap mencedok periuk yang lebih kecil.

Kyle Loman tewas sebelum rehat makan malam dan, ketika empat pemain kembali ke meja, Bai dan Albini mendapati diri mereka adalah susunan pendek. Bai tidak lama kemudian dibawa keluar oleh James Morgan dan Alibini berjaya https://retrobazar.com/ mendaratkan periuk yang mengagumkan dengan menyingkirkan Daly.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Semasa permainan pendahuluan bermula, Albini mempunyai kelebihan 5-berbanding-1 ke atas Morgan. Terdapat sedikit bolak-balik sehingga tangan terakhir di mana Albini mendaratkan flush setinggi jack untuk mengamankan beg itu.

Pengalaman sebagai Pemain Poker
Albini telah bermain poker sejak akhir 1960-an. Dia telah diajar oleh nenek moyangnya dan mengambil apa yang dia pelajari untuk menjadi pemain yang sangat berjaya. Selama bertahun-tahun, dia telah menunaikan 9 acara WSOP, memenangi satu gelang lain apabila dia menurunkan acara Tujuh Kad Stud https://digitalrightslac.net/ $1,500 pada 2018.

Memandangkan pekerjaan sepenuh masanya ialah pengeluar muzik (lebih lanjut mengenainya kemudian), dia hanya bermain poker pada masa lapangnya – dan masa dalam talian yang dia mainkan dalam kejohanan adalah semasa Siri Poker Dunia . Apabila WSOP tidak berjalan, dia bermain dalam permainan tunai di kampung halamannya di Chicago.

“Apabila saya bermain poker, saya cuba komited kepadanya. Saya cuba ambil serius. Saya cuba memastikan saya menumpukan perhatian kepadanya yang https://filmstory.org/ sepatutnya sebagai pekerjaan. Tetapi ia hanya sebahagian daripada tahun saya. Saya hanya bermain kejohanan di Siri Poker Dunia” – kata Albini.

Kerjaya Muzik Albini
Kami telah melihat beberapa nama besar dalam industri muzik bermain poker di WSOP, termasuk Nelly dan Papo MC, tetapi tiada seorang pun yang legenda seperti Albini yang telah membantu menghasilkan dan merekayasa beribu-ribu album sepanjang kerjayanya. Dia pernah bermain dalam Shellac, Rapeman dan Big Black tetapi lebih dikenali sebagai penerbit.

Dapatkan $1,000 di Ignition Poker

Antara albumnya yang paling terkenal ialah Nirvana’s In Utero, PJ Harvey’s Rid of Me dan Page dan Plant’s (dari Rolling Stones kemasyhuran) Walking into Clarksdale . Dia juga pernah bekerja dengan Mogwai, Joanna Newsom, Jarvis Cocker, Superchunk, Pixies dan Bush.

Kami sangat teruja untuk Albini dan mengucapkan tahniah kepadanya kerana memperoleh gelang Poker Siri Dunia keduanya. Kami akan menumpukan perhatian kepadanya untuk sepanjang kejohanan!