Americas Cardroom Meraikan Ulang Tahun Ke-21 Dengan Kejohanan Poker Berbulan-bulan
Toto

Americas Cardroom Meraikan Ulang Tahun Ke-21 Dengan Kejohanan Poker Berbulan-bulan

Umur 21 tahun adalah perkara besar bagi sesiapa sahaja, tetapi kebanyakan orang menikmati malam itu – mungkin hujung minggu, paling banyak. Di Americas Cardroom , bagaimanapun, tapak poker dalam talian yang popular sedang meraikan hari lahirnya yang ke-21 dengan perayaan berbulan-bulan. Sepanjang musim panas – dan menjelang musim gugur – ACR akan menganjurkan beberapa acara yang menakjubkan untuk menandakan peristiwa yang sangat istimewa ini.

Kandungan [ tunjukkan ]

Senarai Acara Ulang Tahun ke-21 Americas Cardroom
Untuk empat bulan akan datang, akan ada beberapa kejohanan yang mengagumkan tersedia di Americas Cardroom. Pada bulan Julai dan Ogos, Pesta Ulang Tahun ke-21 yang utama akan berlangsung, yang terdiri daripada:

Siri Super Dalam Talian Mini terbesar pada bulan Julai
Kejohanan ulang tahun istimewa dengan jaminan $1 juta dan pembelian masuk hanya $109
Kejohanan Venom dijamin bernilai $10 juta dengan beberapa hadiah tiket
Siri kejohanan OSS Cub3d pada bulan Ogos
Afterparty akan berlangsung pada bulan September dan Oktober, acara istimewa berikut akan dihoskan:

Cabaran awal vs Pasukan ACR Pros dan Ketua Pegawai Eksekutif tapak Phil Nagy
Pemberian pakej untuk acara Uruguay secara langsung Americas Cardroom
Kejohanan mengejut yang menawarkan kumpulan hadiah yang besar dan https://gifetgif.com/ pembelian kecil
Mengenai Acara Ulang Tahun $1J
Kejohanan dengan jaminan $1 juta atau lebih biasanya mempunyai pembelian masuk yang agak besar. Biasanya, anda boleh mengharapkan untuk membayar lebih daripada $500 untuk membeli dalam acara sebesar ini – tetapi, kejohanan poker ulang tahun ke -21 ACR mempunyai pembelian hanya $109.

Dapatkan $2,000 di Americas Cardroom

Terdapat penerbangan bermula setiap hari dari sekarang hingga 10 Julai . Hari ke -2 juga akan berlangsung pada 10 Julai , di mana pemain yang layak akan bersaing untuk bahagian mereka dalam kumpulan hadiah yang mengagumkan.

Pemain boleh memenangi acara mereka secara percuma melalui laluan empat https://bookbooknyc.com/ langkah. Freerolls tersedia setiap hari dan pemain yang layak akan dapat memasuki Satelit Super yang melayakkan mereka untuk Satelit Mega. Akhirnya, mereka yang berada di tempat teratas Satelit Mega akan mendapat tiket ke Acara Ulang Tahun Ke- 21 GTD $1 Juta.

21 Tahun Kecemerlangan di Americas Cardroom
Ia adalah kembali pada tahun 2001 bahawa Americas Cardroom pertama kali membuka pintunya di bawah Rangkaian Poker Menang. Pada masa itu, terdapat hanya empat tapak poker lain yang beroperasi: Ultimate Bet, PokerStars, PartyPoker dan Ultimate Bet. Sejak itu, jenama itu telah berkembang dengan pesat, melancarkan beberapa acara poker antarabangsa yang paling berprestij, termasuk Punta Cana Poker Classic dan The Cage di San Jose, Costa Rica.

Kami telah melihat beberapa detik bersejarah yang menakjubkan dalam sejarah Americas Cardroom seperti Venom $5 Juta yang membayar hadiah 6.3 juta juta https://turning-the-tide.org/ yang memecahkan rekod, dan meminta Chris Moneymaker menyertai Pasukan ACR pada tahun 2020. Jenama itu juga berjaya masuk ke dalam Guinness Book of World Records dengan menganugerahkan jackpot pemenang mata wang kripto terbesar bernilai $1.5 juta.

Dapatkan sehingga $5,000 di Bovada

21 tahun yang lalu sangat mengagumkan untuk Americas Cardroom . Kami teruja untuk meraikan ulang tahun ini bersama mereka dan tidak sabar untuk melihat apa yang mereka rancang untuk masa depan mereka.